Fodmassage

Hos Odense Fodterapi tilbyder vi wellness inden for vores felt i form af en professionel og afslappende fodmassage til alle patienter.

Fodmassage og wellness i Odense

Forkæl dine fødder med en massage

Fodbehandling er meget mere end blot lindring af fodsmerter og tør hud og nedgroede negle.
Ønsker du at gøre noget godt for dig selv og øge velværen og nyde følelsen af total luksus og wellness samt flotte og velplejede fødder, er en fodmassage det helt rigtige valg.

Fordele ved en fodmassage

En fodmassage øger som andre typer massager velværen i kroppen og virker især afslappende og afstressende i en travl hverdag. Udover at give følelsen af wellness indvirker denne type massage på hele kroppen, da den stimulerer blodcirkulationen og afspænder sener og muskler.

Wellness i topklasse med fodmassage

En professionel fodmassage kan lindre smerte og uro i ben og fødder, ligesom det kan være behjælpeligt mod hyppige kramper og en forkert gang.
Fødderne bliver dagligt belastet og er dem, der skal bære os igennem hele livet.

Dårlig pleje eller stor belastning på fødderne kan ofte også være årsag til smerter andre steder i kroppen – og netop derfor er en professionel fodmassage vigtig.

 

Vi tilbyder en grundig, dybdegående og løsgørende fodmassage, hvor du vil opnå en stor bevægelsesfrihed i muskler og led og en følelse af velvære og wellness.
Vi tager en snak med dig, inden vi går i gang, så vi kan afdække dine behov og eventuelle problemer. På den måde er du garanteret den mest optimale behandling og wellness i topklasse.

Kontakt os gerne på telefon 

81 18 47 87 eller send os en mail på: kontakt@odensefodterapi.dk, hvis du ønsker at vide mere om vores wellness og fodmassage på vores klinik i Odense på Fyn.

Odense Fodterapi

Odense Fodterapi

Stæremosegårdsvej 16

DK-5230 Odense M

Mobil: 81 18 47 87

Abningstider

Mandag 8.00 – 16.00

Tirsdag 8.00 – 16.00

Onsdag 8.00 – 16.00 

Torsdag 8.00 – 16.00

Fredag 8.00 – 14.00 

Vigtigt ved afbud

Hvis du skulle være blevet forhindret i at møde op til en aftalt tid, skal vi senest dagen i forvejen have besked om dette. Dette er vigtigt da vi, når vi får besked om aflysning dagen i forvejen, har vi mulighed for at give tiden til en anden kunde.