Fodpleje

Hold dine fødder sunde hele livet.For mange er fødderne et overset område, når det kommer til wellness og velvære.

Fodpleje- hold dine fødder sunde.

For mange er fødderne et overset område, når det kommer til wellness og velvære. Det er uhensigtsmæssigt, da dine fødders sundhed betyder meget for din komfort i hverdagen.

klinikken-odense-fodterapi

Det skyldes, at vores fødder hver dag udsættes for pres og tryk, og derfor trænger de nogle gang til at blive efterset og plejet.

På den måde undgår vi, at der opstår problemer med vores fødder.

Råd og vejledning om fodpleje på Fyn

Her på klinikken for fodterapi ved Maria Palmstrøm kan du få gode råd om, hvad du selv kan gøre for at passe bedre på dine egne fødder. Ved at følge disse råd kan du holde dine fødder sunde, og opretholde fodens optimale funktion.

Dine fødders sundhed betyder meget for din komfort i hverdagen. Det skyldes, at vores fødder hver dag udsættes for pres og tryk, og derfor trænger de nogle gang til at blive efterset og plejet. På den måde undgår vi, at der opstår problemer med vores fødder.

På klinikken kan du få foretaget et fodeftersyn, hvor vi undersøger din fod og finder ud af, hvilken behandling, der er bedst for dine fødder. Herefter kan du modtage en fodbehandling og fodpleje, der er specielt tilpasset dine behov.
Med den rette fodpleje vil du dermed opleve en mere behagelig fornemmelse i fødderne og generelt mere komfort i hverdagen.

Hvad består fodplejen af?

Vores fodpleje afhængiger af, hvad dine behov er. Fodpleje kan for eksempel rette sig imod nedgroede negle, ligtorne, neglesvamp og så videre. Har du brug for specielle skoindlæg, kan vores fodpleje også omhandle dette. Efter endt fodpleje vil du modtage råd og vejledning om, hvad du selv kan gøre for at holde dine fødder sunde efterfølgende.

Du kan kontakte klinikken for fodterapi på Fyn på telefon hvis du ønsker en tid til fodpleje.

Odense Fodterapi

Odense Fodterapi
Stæremosegårdsvej 16
DK-5230 Odense M
Mobil: 81 18 47 87
cvr nr: 30046641

Abningstider


Mandag 8.00 – 16.00
Tirsdag 8.00 – 16.00
Onsdag 8.00 – 16.00 -Udebehandling Vicky
Torsdag 10.00 – 17.00
Fredag 8.00 – 14.00 – Udebehandling Maria

Vigtigt ved afbud

Hvis du skulle være blevet forhindret i at møde op til en aftalt tid, skal vi senest dagen i forvejen have besked om dette. Dette er vigtigt da vi, når vi får besked om aflysning dagen i forvejen, har vi mulighed for at give tiden til en anden kunde.