Profil

En statsaut. fodterapeut har en statsanerkendt uddannelse og er uddannet i at yde en forbyggende indsats, og i at kunne behandle fødder med specielle behov. 

Få skovejledning

En fodterapeut kan vurdere og afhjælpe fodproblemer ved at give dig vejledning og afhjælpe / korrigere fejlstillinger og fjerne uhensigtsmæssig tryk med aflastninger, indlæg eller skovejledning.

 

Din egen indsats i forhold til din fodsundhed har stor betydning, så egenomsorg og egenansvar er vigtige elementer for optimal effekt af behandlingen.

Fodterapi forbygger og lindre fodproblemer

Der er sygdomme der indvirker på fodsundheden og som derfor kræver særlig opmærksomhed, f.eks. diabetes, leddegigt og kredsløbslidelser.

Her kan en regelmæssig fodterapi forbygge og lindre fodproblemer, fodterapeuten tilrettelægger behandlingen udefra dit individuelle behov. Og husk alle kan have glæde af fodterapi uanset om du bare vil bevare sundheden og øge velværet eller du har små eller store fodproblemer så gå til en Statsaut. Fodterapeut som er din garanti for en korrekt fodbehandling og den bedste pleje til dine fødder.

Odense Fodterapi

Odense Fodterapi
Stæremosegårdsvej 16
DK-5230 Odense M
Mobil: 81 18 47 87
cvr nr: 30046641

Abningstider

Mandag 8.15 – 16.00
Tirsdag 8.15- 16.00
Onsdag 8.15- 16.00 
Torsdag 8.15 16.00
Fredag 8.15- 14.00 

Vigtigt ved afbud

Hvis du skulle være blevet forhindret i at møde op til en aftalt tid, skal vi senest dagen i forvejen have besked om dette. Dette er vigtigt da vi, når vi får besked om aflysning dagen i forvejen, har vi mulighed for at give tiden til en anden kunde.