Odense Fodterapi

Kvalitet og service i topklasse er nøgleordene hos Odense Fodterapi. Vi har mangeårig erfaring på området og kan hjælpe dig med en bred vifte af behandlinger inden for fodterapi.

Hvad er fodterapi?

Fodterapi er til dig, der har tør eller hård hud, svamp, ligtorne, nedgroede negle og hælrevner, eller til dig, der har brug for hjælp og behandling til fejlstillinger og smerter i fødderne.

Derudover er fodterapi også til dig, der blot ønsker at øge velværet og gøre noget godt for dig selv med en luksuriøs fodbehandling.

fodmassage-odense-fodterapi

Fodterapi som behandlingsform bliver udført af en professionel fodterapeut, der har speciale inden for diabetes, leddegigt, nedgroede negle og arvæv efter strålebehandling.

Vi kan eksempelvis tilbyde individuelt tilpassede skoindlæg eller andre aflastninger, der afhjælper fejlstillinger, således smerter lindres og undgås.

Professionel og individuel behandling

Som fodterapeut vurderer vi dine fødder og tilpasser behandlingen til lige netop dine behov og ønsker.

Vores fodterapi tager udgangspunkt i en forebyggende indsats med vejledning i, hvordan fødderne plejes bedst, således du opnår den mest optimale behandling, og så dine fodproblemer kan minskes til et minimum i fremtiden.

Hos Odense Fodterapi sørger vi altid for, at behandlingerne er i top hele vejen igennem, uanset hvad dine fødder har af behov.

Vores klinik er indrettet, så du kan slappe fuldstændig af og nyde oplevelsen fra start til slut. Vi lægger vægt på, at du som patient går fra klinikken med et smil på læben og med en følelse af absolut velvære.

På klinikken tilbyder vi flere typer produkter, der kan pleje dine fødder i dagligdagen.

Kontakt os gerne på telefon for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for fodterapi.

Odense Fodterapi

Odense Fodterapi
Stæremosegårdsvej 16
DK-5230 Odense M
Mobil: 81 18 47 87
cvr nr: 30046641

Abningstider

Mandag 8.15 – 16.00
Tirsdag 8.15- 16.00
Onsdag 8.15- 16.00 
Torsdag 8.15- 16.00
Fredag 8.15 –  14.00

Vigtigt ved afbud

Hvis du skulle være blevet forhindret i at møde op til en aftalt tid, skal vi senest dagen i forvejen have besked om dette. Dette er vigtigt da vi, når vi får besked om aflysning dagen i forvejen, har vi mulighed for at give tiden til en anden kunde.