Shellac

Få flotte og velplejede fødder – afslut din fodbehandling med en professionel neglelakering med Shellac.

Shellac til lakering af negle i Odense på Fyn

Få flotte og velplejede fødder - afslut din fodbehandling med en professionel neglelakering med Shellac.

Hvorfor vælge Shellac?

Vi kender det alle. Ventetiden, når man har lakeret negle, kan ofte føles som uendelig, og på grund af utålmodigheden venter man ikke længe nok og får skår og ridser i lakken, inden den når at tørre. Dette er ikke et problem med Shellac.

Shellac er et professionelt produkt og har ingen tørretid, da lakken hærder under uv-lys. Lakken er derfor hærdet allerede, når du forlader klinikken, og du kan straks stikke fødderne i skoene, uden du skal bekymre dig om at ridse eller beskadige den nye flotte lakering.

odense-fodterapi-schellac-olie

Neglelakkene fra Shellac er i topkvalitet

Neglelakker fra Shellac indeholder ikke formaldehyd, toluene eller dibuthyl phtalater og har derudover en fantastisk holdbarhed og spejlblank glans.
Derudover er Shellac nem at fjerne på under 10 minutter. Produktet findes i mange forskellige og smukke farver og nuancer til at matche enhver anledning.

Vi vejleder dig inden vi lakerer dine negle

Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig vejledning på vores klinik i Odense på Fyn, i både valg af farve og om, hvordan du fjerner lakken. Derudover giver vi også gode råd om, hvordan du bedst plejer neglene efter en lakering, da neglelak generelt udtørrer neglene, gælder det også efter Shellac-behandling.
Kontakt os gerne på telefon 81 18 47 87 hvis du ønsker at vide mere om Shellac lakering.

Odense Fodterapi

Odense Fodterapi
Stæremosegårdsvej 16
DK-5230 Odense M
Mobil: 81 18 47 87
cvr nr: 30046641

Abningstider

Mandag 8.15- 16.00
Tirsdag 8.15- 16.00
Onsdag 8.15- 16.00 
Torsdag 8.15- 16.00
Fredag 8.15 – 14.00 

Vigtigt ved afbud

Hvis du skulle være blevet forhindret i at møde op til en aftalt tid, skal vi senest dagen i forvejen have besked om dette. Dette er vigtigt da vi, når vi får besked om aflysning dagen i forvejen, har vi mulighed for at give tiden til en anden kunde.