Skoindlæg

Hold dine fødder sunde hele livet med et skoindlæg. For mange er fødderne et overset område, når det kommer til skoindlæg.

Skoindlæg holder dine fødder sunde hele livet

Går det godt eller ku´ det gå bedre?

Kunne du have behov for et skoindlæg, så kontakt os for at få et fodtjek og få vurderet om hvad der kunne være relevant for dig. Odense fodterapi tilbyder individuelle skoindlæg som er tilpasset dit behov.

Skoindlæg kan afhjælpe dine fodproblemer og smerter – ved enten at virke aflastende eller korrigerende hvis du for eksempel har fejlstillinger, nedsunken forfod eller platfod eller gener med knæ med mere.

Et indlæg til skoen giver en bedre komfort, trykfordeling og balance i foden, og kan derved også virke forbyggende i forbindelse med at udvikle uhensigtsmæssig slitage eller øget tryk på hud der på sigt kan give ligtorne med mere.

odense-fodterapi-fodder

Hos Maria Palmstrøm kan du få gode råd om skoindlæg, og hvad du selv kan gøre for at passe bedre på dine fødder. Ved at følge disse råd kan du holde dine fødder sunde, og opretholde fodens optimale funktion.

Dine fødders funktion betyder meget for din sundhed i hverdagen. Da du udsætter dine fødder for belastninger hver dag, vil der være et behov for at få efterset og plejet dine fødder. På den måde undgår du, at der opstår problemer med dine fødder.

Råd og vejledning om skoindlæg i Odense på Fyn

Har du brug for specielle skoindlæg?
Så kan vi hos Odense fodterapi vejlede i hvilke fejlstillinger der kan afhjælpes med skoindlæg som tillige er tilpasset dine behov.
Du kan kontakte klinikken for fodterapi på Fyn på telefon 81 18 47 87 hvis du ønsker en behandling.

Odense Fodterapi

Odense Fodterapi
Stæremosegårdsvej 16
DK-5230 Odense M
Mobil: 81 18 47 87
cvr nr: 30046641

Abningstider

Mandag 8.15 – 16.00
Tirsdag 8.15 – 16.00
Onsdag 8.15- 16.00 
Torsdag 8.15- 16.00
Fredag 8.15- 14.00 

Vigtigt ved afbud

Hvis du skulle være blevet forhindret i at møde op til en aftalt tid, skal vi senest dagen i forvejen have besked om dette. Dette er vigtigt da vi, når vi får besked om aflysning dagen i forvejen, har vi mulighed for at give tiden til en anden kunde.